MON CADDIE

Vous avez : Artiekels

Connectez-vous

Timken® lagerblokken, waaronder de innovatieve monoblok QM

Braime rotatiedetectoren : Whirligig®

Temperatuursensoren voor lagers

Optim'Protec®: inspringende hoekbeschermingen

Les protections d’angles rentrants Optim'Protec®

ONZE STERKE PUNTEN

 • Een onklopbare
  prijs-kwaliteitverhouding
 • Het berekenen en het meten
  van een trommel
 • Een permanente voorraad trommels
  klaar om te bewerken (as en/of buis)
 • Een permanente voorraad buizen
 • De rationalisering van uw trommelpark
 • Het maken van rollen
  en batterijen op plan
Afdrukken Naar een vriend zenden Aan de PDF winkelwagen voegen

Toebehoren voor trommels

Lagers

TRANSMECA biedt u, aanvullend op uw bestellingen van trommels en aan uiterst competitieve prijzen, een volledig gamma lagers aan dat voldoet aan alle toepassingen en dat past in ieders budget.

 De TRANSMECA spanlagers

De TRANSMECA spanlagers

Dit gamma producten werd ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd door Transméca, en is verkrijgbaar in twee versies: spanlagers met schroeven (OT121-OT122) en versterkte spanlagers (OT130-OT140).

Wenst u meer informatie over deze producten? Neem dan contact met ons op..

 Paliers Timken

De TIMKEN lagers

Timken is gekend voor zijn innovatieve en kwaliteitsvolle oplossingen, en haar gamma wentellagers biedt naargelang de versies en als één van de vele voordelen, een dichtheid aangepast aan de toepassingen, een vlotte demontering/hermontering (en dus een aanzienlijke besparing qua werkuren), minder vet nodig, de mogelijkheid om de lagers op de as te blokkeren, modellen met vaste of zwevende lagers, enz.

Het gamma dat wij verdelen omvat lagers met flens met een diametrale naad (SNT/SAF), lagers uit één stuk met sferische rollagers, lagers bestaande uit één stuk met conische rollagers (type E) en zelfuitlijnende lagers met kogellager.
Deze wentellagers kunnen onderling worden gewisseld met de courante industriële lagers van hetzelfde type.

Wenst u meer informatie over deze producten? Neem contact met ons op..

 

 Braime rotatiedetectoren

Braime rotatiedetectoren

Whirligig®

Whirligig® is ‘dé’ referentie! De Whirligig® wordt geplaatst aan het aseind van een geleide trommel, en hij controleert de rotatie van een trommel. De trillingen hebben geen invloed op de werking. De Whirligig® wordt volledig beschermd door een bestendig deksel, en wordt bevestigd aan de as via een inwendige schroefdraad of een Magcon®-magneet. Versterkte versie in roestvrij staal voor een moeilijke omgeving.

Speedswitch®

De M800 is een rotatie-controletoestel uitgerust met een inductief detectiemiddel. Er is geen enkel contact nodig met de te controleren as. Na te zijn gekalibreerd op de nominale motorsnelheid, zendt de M800 een eerste signaal uit voor een snelheidsdaling van 10 %, en vervolgens voor een tweede snelheidsdaling van 20 %.

Slipswitch®

Rotatiecontrole-apparaat met inductieve detectie, de M300 signaleert de gevaarlijke omstandigheden van geringe snelheid (<20 %). Bruikbaar op alle rotatiemechanismen.

Stopswitch®

De M100 is een inductief controle-apparaat voor het stopzetten van de rotatie, die elke stopzetting van het mechanisme > dan 4 seconden meldt. Bruikbaar op alle rotatiemechanismen, vereist geen enkele ijking.

 Temperatuursensoren voor lagers

Temperatuursensoren voor lagers

WDB7, WDB8, MDB8 & ADB8

Zij worden bevestigd op een aslager en melden een storing met betrekking tot de werking van de lager. Wanneer een lager lijdt, dan stijgt de temperatuur van het vet, waardoor de sensor in werking wordt gezet.

Dit toebehoren vermijdt heel wat problemen. Een lager in slechte staat tast de as van de trommel aan, en dit vereist dat hij wordt vervangen of wordt herbewerkt (indien de as niet gesoldeerd is) of dat de trommel volledig wordt vervangen indien de as gesoldeerd is. De sensoren zijn uitgerust met een geïntegreerde smeerinrichting en moeten niet gedemonteerd worden tijdens het onderhoud van de lagers. De sonde WDB7 is specifiek bedoeld voor het meten van de temperatuur aan de oppervlakte. Heel het gamma is ATEX-gecertificeerd.

 Optim'Protec®: inspringende hoekbeschermingen

Optim'Protec® : inspringende hoekbeschermingen

De onderdelen van het Optim’Protec®-gamma garanderen de veiligheid van uw personeel tijdens hun interventies aan uw transportbanden.

Drie producten uit dit gamma lijken ons bijzonder aangewezen:

 • Optim'Protec TT® (de inspringende hoekbeschermingen van de aandrijftrommels)
 • Optim'Protec TC® (de inspringende hoekbeschermingen van de spantrommels)
 • Optim'Protec TR-Vé® (de inspringende hoekbeschermingen van de keertrommels)

Contacteer ons!

Een prijsaanvraag?
Bijkomende informatie?

TRANSMECA
Rue du Rouvroir, 11
B-7610 Rumes

t : +32 (0) 69 64 74 38
f : +32 (0) 69 64 74 41

 

commercial@transmeca.be

 meer weten
© Alle rechten voorbehouden. Foto's en de inhoud niet bindend. TRANSMECA s.a behoudt zij zich het recht voor om de site te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
Design : Stanygraphics
Ontwikkeld door Comase Info met CodeWeb